PadelZwolle https://www.padelzwolle.nl/ Play Padel in Zwolle Mon, 07 Aug 2017 17:16:01 +0000 nl-NL hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.3.5 Actiebeelden van de 2e padelweek https://www.padelzwolle.nl/actiebeelden-2e-padelweek/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=actiebeelden-2e-padelweek Mon, 07 Aug 2017 17:16:01 +0000 https://www.padelzwolle.nl/?p=14992 Het bericht Actiebeelden van de 2e padelweek verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>

Enkele beelden van de 2e Padelweek in Zwolle. Deze week hebben we voor het eerst de padelinstuif voor gevorderde en beginners georganiseerd. Gevolg van deze instuiven; Zwolle heeft er een heleboel sporters bij met nieuwe verslavingsverschijnselen.
Kenmerken van deze padelverslaving…?….deze sporters hebben de typische gewoonte om in hun vrijetijd op en rond de padelbanen aan de Middelweg in de Aa-landen actief te zijn met een big smile op hun gezicht (en op die van hun medespelers).

Het bericht Actiebeelden van de 2e padelweek verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>
Actiebeelden van de 1e padelweek https://www.padelzwolle.nl/actiebeelden-1e-padelweek/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=actiebeelden-1e-padelweek Wed, 26 Jul 2017 19:26:47 +0000 https://www.padelzwolle.nl/?p=14857 Het bericht Actiebeelden van de 1e padelweek verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>

Veel nieuwe padelspelers(sters) konden vanzelfsprekend niet wachten tot de officiele opening (nieuws over de datum volgt nog) na de zomervakantie, dus volop actie in de eerste dagen na de opening.

Het bericht Actiebeelden van de 1e padelweek verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>
PadelZwolle.nl banner. https://www.padelzwolle.nl/14647-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=14647-2 Tue, 11 Jul 2017 09:28:09 +0000 https://www.padelzwolle.nl/?p=14647 Het bericht PadelZwolle.nl banner. verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>

Het PadelZwolle.nl spandoek is aan ons hek bevestigd door Jesse de Kleine van ‘De Kleine’ reclame. VAKWERK !!!

Het bericht PadelZwolle.nl banner. verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>
De opbouw van de padelbanen is begonnen. https://www.padelzwolle.nl/opbouw-padelbanen-is-begonnen/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=opbouw-padelbanen-is-begonnen Tue, 11 Jul 2017 09:21:06 +0000 https://www.padelzwolle.nl/?p=14641 De mannen van Padelbouw zijn met het uitpakken van het bouwpakket begonnen. Het plaatsen van de palen en het hekwerk staan deze dag op het programma.

Het bericht De opbouw van de padelbanen is begonnen. verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>
De mannen van Padelbouw zijn met het uitpakken van het bouwpakket begonnen. Het plaatsen van de palen en het hekwerk staan deze dag op het programma.

Het bericht De opbouw van de padelbanen is begonnen. verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>
Padel banen zijn afgeleverd. https://www.padelzwolle.nl/padel-banen-afgeleverd/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=padel-banen-afgeleverd Wed, 05 Jul 2017 11:04:09 +0000 https://www.padelzwolle.nl/?p=14587 Het bericht Padel banen zijn afgeleverd. verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>

Het is nog een groot bouwpakket, maar de Padel banen zijn vanuit Barcelona aan de Middelweg afgeleverd. Het beton van de fundering moet nog t/m het weekend drogen waarna het volgende team specialisten van Padelbouw maandag begint met de laatste fase van de opbouw.
Nog een ruime week en regio Zwolle kan de Padel banen op.

Het bericht Padel banen zijn afgeleverd. verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>
PadelZwolle volop in het Zwolse nieuws https://www.padelzwolle.nl/padelzwolle-volop-zwolse-nieuws/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=padelzwolle-volop-zwolse-nieuws Sun, 02 Jul 2017 16:40:28 +0000 https://www.padelzwolle.nl/?p=14523 Het bericht PadelZwolle volop in het Zwolse nieuws verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>

PadelZwolle is de afgelopen weken volop in het Zwolse nieuws te zien geweest. Van De Stentor tot De Swollenaer, men is zeer benieuwd naar de introductie van de voor Zwolle en omgeving nieuwe sport Padel.

Het bericht PadelZwolle volop in het Zwolse nieuws verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>
Padel Zwolle op Weblog Zwolle https://www.padelzwolle.nl/padel-zwolle-op-weblog-zwolle/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=padel-zwolle-op-weblog-zwolle Thu, 29 Jun 2017 13:06:25 +0000 https://www.padelzwolle.nl/?p=14294 Het bericht Padel Zwolle op Weblog Zwolle verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>

Aankondiging van de komst van de Padel sport naar Zwolle op Weblog Zwolle.

Het bericht Padel Zwolle op Weblog Zwolle verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>
De bouw van PadelZwolle is begonnen https://www.padelzwolle.nl/bouw-padelzwolle-is-begonnen/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=bouw-padelzwolle-is-begonnen Tue, 20 Jun 2017 10:14:24 +0000 https://www.padelzwolle.nl/?p=14408 Op 20 juni zijn de mannen van Padelbouw  begonnen met de realisatie van de banen van PadelZwolle. Om 7.00 uur ’s morgens werd gestart op een dag waarbij de temperaturen ver boven

Het bericht De bouw van PadelZwolle is begonnen verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>
Op 20 juni zijn de mannen van Padelbouw  begonnen met de realisatie van de banen van PadelZwolle. Om 7.00 uur ’s morgens werd gestart op een dag waarbij de temperaturen ver boven de 30 graden zouden uitkomen, dus een vroeg start was (in sporttermen) tactisch slim. Allereerst moest de oude toplaag van frenchcourt kunstgras worden verwijderd

Het bericht De bouw van PadelZwolle is begonnen verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>
Hier komt PadelZwolle https://www.padelzwolle.nl/hallo-wereld/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=hallo-wereld https://www.padelzwolle.nl/hallo-wereld/#respond Fri, 28 Apr 2017 21:00:18 +0000 https://www.padelzwolle.nl/?p=1 Het bericht Hier komt PadelZwolle verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>

PadelZwolle komt aan de Middelweg 400 in de Aa-landen.

Het bericht Hier komt PadelZwolle verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>
https://www.padelzwolle.nl/hallo-wereld/feed/ 0
PadelZwolle clinics https://www.padelzwolle.nl/standard-gallery-post/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=standard-gallery-post https://www.padelzwolle.nl/standard-gallery-post/#respond Tue, 03 Feb 2015 08:56:22 +0000 http://themes.dfd.name/ronneby/fifteenth/first/?p=63 Het bericht PadelZwolle clinics verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>

In de clinics maak je kennis met de basisvaardigheden van de spectaculaire Padel sport. Bij deze speelse kennismaking zijn Padel rackets en Padel ballen aanwezig. Belangstellenden (graag sportschoenen meenemen) kunnen zich ter plekke aanmelden. Er is ook allerlei informatie over Padel verkrijgbaar.

Het bericht PadelZwolle clinics verscheen eerst op PadelZwolle.

]]>
https://www.padelzwolle.nl/standard-gallery-post/feed/ 0