';
PadelZwolle urenkaart
delimiter image

Padel spelen wanneer je wilt

Met de PadelZwolle urenkaart kun je een aantal keer Padel spelen met je sportvrienden. Ideaal voor sporters die een druk bezette agenda hebben en willen spelen op momenten dat het uitkomt.
Er zijn urenkaarten van 5, 10, 15 en 20 keer Padel spelen, en een ‘OCHTEND’ + ‘STUDENTEN’ 10 urenkaart.
Wil je een ‘urenkaart op maat’ dan kan dat. Neem contact op met Marc Beunk voor informatie:

  • Wanneer je de urenkaart gaat aanvragen wordt gevraagd je eenmalig te registreren, dit is ter voorkoming van spookboekingen. Met je gegevens kun je daarna inloggen op de site en je speeltijden reserveren (vanzelfsprekend op de beveiligde PadelZwolle site).
  • De urenkaart vervalt nooit en kun je ook na afloop van het seizoen nog gebruiken (over meerdere seizoenen).
  • Je kunt de urenkaart op alle uren gedurende de gehele week gebruiken wanneer er geen andere activiteiten zijn gepland (zoals instuif, competitie, toernooien, e.d.)
  • Mocht de baan niet bespeelbaar zijn door weersomstandigheden kan in overleg met Marc Beunk de gereserveerde speeltijd worden verplaatst. Restitutie van het geld is niet mogelijk.
  • Nadat je het bedrag van de urenkaart hebt voldaan en de betaling op onze rekening staat krijg je z.s.m. een mail met de bevestiging dat je registratie is gelukt, of je betaling is ontvangen en wordt de urenkaart op je eigen account pagina bijgeschreven. Vanaf dat moment kun je inloggen op de site en direct je speeltijden reserveren.
  • TIP: gebruik onze social media om af te spreken voor een potje Padel.
5 x
5 urenkaart
Padel spelen voor € 6,-- per persoon / uur
120
  • Met de PadelZwolle 5 urenkaart kun je 5 keer Padel spelen met je sportvrienden. Je kunt de urenkaart via onderstaande 'bestel' button bestellen.
BESTEL
10 x
10 urenkaart
Padel spelen voor € 5,75 per persoon / uur
230
  • Met de PadelZwolle 10 urenkaart kun je 10 keer Padel spelen met je sportvrienden. Je kunt de urenkaart via onderstaande 'bestel' button bestellen.
BESTEL
15 x
15 urenkaart
Padel spelen voor € 4,97 per persoon / uur
298
  • Met de PadelZwolle 15 urenkaart kun je 15 keer Padel spelen met je sportvrienden. Je kunt de urenkaart via onderstaande 'bestel' button bestellen.
BESTEL
20 x
20 urenkaart
Padel spelen voor € 4,25 per persoon / uur
340
  • Met de PadelZwolle 20 urenkaart kun je 20 keer Padel spelen met je sportvrienden. Je kunt de urenkaart via onderstaande 'bestel' button bestellen.
BESTEL
Image
Ochtend 10 urenkaart
Maandag t/m vrijdag Padel spelen tussen 9.00 - 13.00 uur
Heb je regelmatig ’s morgens tijd om met je sportvrienden Padel te spelen dan is de ochtend 10 urenkaart ideaal voor jou. Met de ochtend urenkaart speel je van maandag t/m vrijdag al voor € 3,– p.p. een dubbelspel. De ochtend urenkaart kost € 120,–
Image
Studenten 10 urenkaart
Korting voor studenten op de 10 urenkaart
Op vertoon van je studentenpas/kaart krijg je korting op de 10 urenkaart. Voor € 3,80 p.p. speel je met je studiematen al een dubbelspel bij PadelZwolle. De studenten urenkaart kost € 152,–