';
PadelZwolle toernooien
delimiter image

padeltoernooi

We organiseren verschillende padeltoernooien, zowel onderlinge toernooien voor padelspelers(sters) die regelmatig op onze padelbanen spelen, evenals officiële padeltoernooien via de Nederlandse Padel Bond NPB op 17 & 18 augustus (voor informatie zie de site van SETTEO).
Bij de deze 3 padeltoernooien werken we met 3 verschillende spelniveau aanduidingen:
De volgende niveaus worden gehanteerd:
WEDSTRIJDSPELERS (bij NPB aangeduid met: Hoofdklasse + 1e klasse = tennisspeelsterkte 1 – 2 – 3)
GEVORDERDEN (bij NPB aangeduid met: 2e klasse = tennisspeelsterkte 4 – 5 – 6)
BEGINNERS (bij NPB aangeduid met:  3e klasse = tennisspeelsterkte 7 – 8 – 9)
Voor verdere info kunt je contact opnemen via:

Padeltoernooi beginners

delimiter image

zondag 23 juni

Zondag 23 juni organiseren we voor de beginnende padelspelers(sters) een toernooi. Er wordt in poules gespeeld. Afhankelijk van de inschrijvingen worden er in de eerste ronde de nummers 1, 2, 3, etc bepaald, waarna nog een ronde in poules wordt gespeeld waarin de nummers 1, 2, 3, etc. uit de eerste ronde in een poule tegen elkaar spelen. Je speelt dus minimaal 2 x ongeveer een uur. Er wordt gespeeld van 9.00 uur t/m circa 16.00 uur, en voor deelname moet je dan als padeldubbel beschikbaar zijn. Inschrijving kost € 10,– per persoon.
Je kunt je als padeldubbel (combinaties; dames, heren en gemengd) onderstaand inschrijven met het email formulier.
Inschrijving sluit op 16 juni, en VOL = VOL, dus schrijf je snel in.

Padeltoernooi gevorderden

delimiter image

zondag 7 juli

Zondag 7 juli organiseren we voor de gevorderde padelspelers(sters) een toernooi. Er wordt in poules gespeeld. Afhankelijk van de inschrijvingen worden er in de eerste ronde de nummers 1, 2, 3, etc bepaald, waarna nog een ronde in poules wordt gespeeld waarin de nummers 1, 2, 3, etc. uit de eerste ronde in een poule tegen elkaar spelen. Je speelt dus minimaal 2 x ongeveer een uur. Er wordt gespeeld van 9.00 uur t/m circa 16.00 uur, en voor deelname moet je dan als padeldubbel beschikbaar zijn. Inschrijving kost € 10,– per persoon.
Je kunt je als padeldubbel (combinaties; dames, heren en gemengd) onderstaand inschrijven met het email formulier.
Inschrijving sluit op 30 juni, en VOL = VOL, dus schrijf je snel in.
Sorry, we zitten VOL!

Padeltoernooi wedstrijdspelers

delimiter image

zondag 21 juli

Zondag 21 juli organiseren we voor wedstrijdspelers(sters) een padeltoernooi. Er wordt in poules gespeeld. Afhankelijk van de inschrijvingen worden er in de eerste ronde de nummers 1, 2, 3, etc bepaald, waarna nog een ronde in poules wordt gespeeld waarin de nummers 1, 2, 3, etc. uit de eerste ronde in een poule tegen elkaar spelen. Je speelt dus minimaal 2 x ongeveer een uur. Er wordt gespeeld van 9.00 uur t/m circa 16.00 uur, en voor deelname moet je dan als padeldubbel beschikbaar zijn. Inschrijving kost € 10,– per persoon.
Je kunt je als padeldubbel (combinaties; dames, heren en gemengd) onderstaand inschrijven met het email formulier.
Inschrijving sluit 14 juli, maar bedenk, VOL = VOL