';
PadelZwolle HUUR een UUR
delimiter image

Padel spelen wanneer je wilt

Wij hebben 3 verschillende tarieven voor de HUUR een UUR mogelijkheden. Padel speel je al voor € 4,- per persoon; voor de prijs hoef je het niet te laten, toch?
Met de Padel urenkaarten kun je zelfs voor een nog gunstiger tarief Padel spelen. Onderstaand kun je ook Padel rackets en ballen huren.
Padel is gewoon FUN! Het is een fantastische manier om lol te hebben met familie en vrienden. Dat is toch de beste reden om een Padel baan te gaan reserveren.
Heb je na het lezen van onderstaande info nog vragen, we helpen je graag:

  • Wanneer je een Padelbaan gaat huren wordt gevraagd je eenmalig te registreren, dit ter voorkoming van spookboekingen. Met je inlog gegevens kun je dan de Padel baan huren en speeltijd reserveren (vanzelfsprekend op de beveiligde PadelZwolle site).
  • Nadat je het bedrag van de Padel baanhuur hebt voldaan en de betaling op onze rekening staat krijg je z.s.m. via je mail een bevestiging van je registratie, of je betaling is ontvangen en krijg je de bevestiging van je Padel baan reservering. Vanaf dat moment kun je inloggen op de site en een volgende keer direct na inloggen een Padel baan huren en afrekenen.
  • Dus wil je snel de Padel baan op, maak via de ‘AANMELDEN’  button een account aan.
  • Wil je je niet registreren (en dus geen gebruik maken van online een baan reserveren door een account aan te maken) kun je toch een Padel baan huren. Scroll door naar onderstaand overzicht van de ‘HUUR een UUR’ tarieven. Via de BOEK button kun je een Padel baan boeken en afrekenen. Je moet daarna wel even contact opnemen met Marc om je speeltijd te reserveren.
  • Mocht de baan niet bespeelbaar zijn door weersomstandigheden kan in overleg met Marc Beunk de gereserveerde speeltijd worden verplaatst. Restitutie van het geld is niet mogelijk.
  • TIP: gebruik onze social media om af te spreken voor een potje Padel.
HUUR een UUR

Wil je een Padel baan in de ochtend huren, klik dan op onderstaande ‘BOEK’ button. Heb je d.m.v. registratie geen account aangemaakt en geen padelbaan online gereserveerd, dan kunt je na je betaling de speeltijd afspreken met Marc Beunk via 0621697711.

BOEK
HUUR een UUR

Wil je een Padel baan in de middag huren, klik dan op onderstaande ‘BOEK’ button. Heb je d.m.v. registratie geen account aangemaakt en geen padelbaan online gereserveerd, dan kunt je na je betaling de speeltijd afspreken met Marc Beunk via 0621697711.

BOEK
HUUR een UUR

Wil je een Padel baan ’s avonds huren, klik dan op onderstaande ‘BOEK’ button. Heb je d.m.v. registratie geen account aangemaakt en geen padelbaan online gereserveerd, dan kunt je na je betaling de speeltijd afspreken met Marc Beunk via 0621697711.

BOEK
HUUR een UUR

Wil je een Padel baan in het weekend huren, klik dan op onderstaande ‘BOEK’ button. Heb je d.m.v. registratie geen account aangemaakt en geen padelbaan online gereserveerd, dan kunt je na je betaling de speeltijd afspreken met Marc Beunk via 0621697711.

BOEK
Image
Padel rackets huren
Eerste keer gratis, daarna € 2
Wanneer je komt kennismaken met Padel is de huur van je Padel racket gratis, daarna bedragen de kosten € 2,– per rackethuur.
Wanneer je regelmatig padel speelt kijk dan eens in onze padelshop, de aanschaf van een Padel racket is al snel voordeliger .
Image
Padel ballen huren
Eerste keer gratis, daarna € 2
Wanneer je komt kennismaken met Padel is de huur van je Padel ballen gratis, daarna bedragen de kosten € 2,– per blik van 3 abllen.
Wanneer je regelmatig padel speelt kijk dan eens in onze Padelshop, de aanschaf van een Padel ballen is al snel voordeliger .