';
PadelZwolle HUUR een UUR
delimiter image

Padel spelen wanneer je wilt

Wij hebben 3 verschillende tarieven voor de HUUR een UUR mogelijkheden. Padel speel je al voor iets meer dan € 4,- per persoon; voor de prijs hoef je het niet te laten, toch?
Met de Padel urenkaarten kun je zelfs voor een nog gunstiger tarief Padel spelen. Onderstaand kun je ook Padel rackets en ballen huren.
Padel is gewoon FUN! Het is een fantastische manier om lol te hebben met familie en vrienden. Dat is toch de beste reden om een Padel baan te gaan reserveren.
Heb je na het lezen van onderstaande info nog vragen, we helpen je graag:

 • Wanneer je een Padelbaan gaat huren wordt gevraagd je eenmalig te registreren, dit ter voorkoming van spookboekingen. Met je inlog gegevens kun je dan de Padel baan huren en speeltijd reserveren (vanzelfsprekend op de beveiligde PadelZwolle site).
 • Nadat je het bedrag van de Padel baanhuur hebt voldaan en de betaling op onze rekening staat krijg je z.s.m. via je mail een bevestiging van je registratie, of je betaling is ontvangen en krijg je de bevestiging van je Padel baan reservering. Vanaf dat moment kun je inloggen op de site en een volgende keer direct na inloggen een Padel baan huren en afrekenen.
 • Dus wil je snel de Padel baan op, maak via de ‘AANMELDEN’  button een account aan.
 • Wil je geen account aanmaken maar wel een padelbaan huren kun je dit doen door mobiel je reservering af te spreken met Marc Beunk (06-21697711, krijg je niet direct contact sta ik op de Padel baan) of je kunt jullie gewenste speeltijd doorgeven via het contactformulier op de CONTACT pagina.
  Afrekenen kan door:
  1) een TIKKI€ die je toegestuurd krijgt.
  2) ga onderstaand naar de HUUR een UUR tarieven voor je speeldag/tijd (of de Padelshop waar je een baan online kunt afrekenen).
 • Mocht de baan niet bespeelbaar zijn door weersomstandigheden kan in overleg met Marc Beunk de gereserveerde speeltijd worden verplaatst. Restitutie van het geld is niet mogelijk.
 • TIP: gebruik onze social media om af te spreken voor een potje Padel.
HUUR een UUR

Wil je een padelbaan in de ochtend huren, klik dan op onderstaande ‘BOEK’ button. Heb je d.m.v. registratie een account aangemaakt kun je online reserveren. Je kunt ook via Marc Beunk een reservering plannen: 0621697711.

BOEK
HUUR een UUR

Wil je een padelbaan in de middag huren, klik dan op onderstaande ‘BOEK’ button. Heb je d.m.v. registratie een account aangemaakt kun je online reserveren. Je kunt ook via Marc Beunk een reservering plannen: 0621697711.

BOEK
HUUR een UUR

Wil je een padelbaan in de avond huren, klik dan op onderstaande ‘BOEK’ button. Heb je d.m.v. registratie een account aangemaakt kun je online reserveren. Je kunt ook via Marc Beunk een reservering plannen: 0621697711.

BOEK
HUUR een UUR

Wil je een padelbaan in het weekend huren, klik dan op onderstaande ‘BOEK’ button. Heb je d.m.v. registratie een account aangemaakt kun je online reserveren. Je kunt ook via Marc Beunk een reservering plannen: 0621697711.

BOEK
Image
Padel rackets huren
Eerste keer gratis, daarna € 2
Wanneer je komt kennismaken met Padel is de huur van je Padel racket gratis, daarna bedragen de kosten € 2,– per rackethuur.
Wanneer je regelmatig padel speelt kijk dan eens in onze padelshop, de aanschaf van een Padel racket is al snel voordeliger .
Image
Padel ballen huren
Eerste keer gratis, daarna € 2
Wanneer je komt kennismaken met Padel is de huur van je Padel ballen gratis, daarna bedragen de kosten € 2,– per blik van 3 abllen.
Wanneer je regelmatig padel speelt kijk dan eens in onze Padelshop, de aanschaf van een Padel ballen is al snel voordeliger .