';
PadelZwolle activiteiten
delimiter image

clinics, instuifdagen, toernooien, competitie, etc

We gaan verschillende Padel activiteiten organiseren. Zo beginnen we met Padel clinics voor enthousiaste sporters die eens kennis willen maken met de Padel sport. dat kan ook via de Padel instuiven die er worden georganiseerd. Check onze Blog pagina of volg ons op social media want daar zullen we alle activiteiten als eerste kenbaar maken.
Zo staan toernooien gepland, willen we met enkele teams aan de Padel competitie mee gaan doen. Ook onderlinge toernooien of competities behoren tot de mogelijkheden. Laat ons je wensen weten en we gaan aan de slag op en rond de Padel banen.

Padel instuif

delimiter image

kom kennismaken met Padel

Ben je benieuwd of Padel ook iets voor jou is! Kom dan eens langs op een van onze instuifdagen, dan kun je kennismaken met de Padel sport. Uit onze actie op facebook bleek de voorkeur te gaan naar de Padelinstuif op de woensdagavond en zaterdagmorgen.
LEES MEER
Wil je meer weten kun je ook contact met ons opnemen:

Image module
Image module

Padel clinics

delimiter image

Padel clinic met je nieuwe Padel vrienden

Voor uw bedrijf, familie of vrienden een sportief uitje plannen, een kinderfeestje?
Wij maken voor je een complete Padel happening op maat! Een actieve Padel clinic met een drankje en hapje of zelfs een uitgebreide BBQ.
Wil je graag een op maat gesneden Padel evenement? Neem dan contact op met PadelZwolle en wij sturen je een offerte voor ieders budget.

Padel clinics zijn fun!
informeer naar de mogelijkheden

Padel voor schoolklassen

delimiter image

speel Padel met je schoolklas

Lijkt het je leuk om een keer met je schoolklas of sportteam een keer Padel te gaan spelen, ook dat kan. Laat je leraar, gymleraar of trainer contact met ons opnemen of bel/mail zelf, en we gaan samen de Padel baan op voor een potje FUN !

Image module
Image module

Padel toernooien

delimiter image

toernooi spelen met je Padel maatje

We gaan zowel Padel toernooien organiseren voor alleen PadelZwolle spelers en speelsters, maar ook staan er open toernooien gepland waarbij alle Padel enthousiasten uit heel het land welkom zijn. Op de site van de Nederlandse Padel bond, de NPB staat meer informatie hoe je je moet aanmelden voor Padel toernooien als licentie speler.
lees meer
Volg onze Blog en de social media voor de aankondiging van de toernooien.

Padel competitie

delimiter image

speel mee met je PadelZwolle team

We willen als PadelZwolle volgend seizoen ook deelnemen aan de landelijke Padel competitie. De Padel competitie speel je of op zaterdag of op zondag, afhankelijk van jouw keuze. Geen van de zeven speeldagen heeft een overlap met de KNLTB tennis voorjaarscompetitie. Wil je alvast meer weten over deze competitie, lees hier de informatie op de site van de NPB:
lees meer
Volg onze Blog en de social media voor inschrijving voor de competitie in 2017.

Image module