';
PadelZwolle activiteiten
delimiter image

clinics, instuifdagen, toernooien, competitie, etc

We gaan verschillende padelactiviteiten organiseren. Zo beginnen we met padelclinics voor enthousiaste sporters die eens kennis willen maken met de padelsport. dat kan ook via de padelinstuiven die er worden georganiseerd. Check onze social media want daar zullen we alle activiteiten als eerste kenbaar maken.
Zo staan toernooien gepland, doen we met enkele teams mee aan de padelcompetitie van de Nederlandse PadelBond (NPB). Ook onderlinge toernooien of competities behoren tot de mogelijkheden. Laat ons je wensen weten en we gaan aan de slag op en rond de padelbanen.

Padel instuif

delimiter image

kom kennismaken met Padel

Ben je benieuwd of padel ook iets voor jou is! Kom dan eens langs op een van onze instuifdagen, dan kun je kennismaken met de padelsport. Uit onze actie op Facebook bleek de voorkeur te gaan naar de padelinstuif op zaterdagmorgen.
LEES MEER
Wil je meer weten kun je ook contact met ons opnemen:

Image module
Image module

Padel clinics

delimiter image

Padel clinic met je nieuwe Padel vrienden

Voor uw bedrijf, familie of vrienden een sportief uitje plannen, een kinderfeestje?
Wij maken voor je een complete padelhappening op maat! Een actieve padelclinic met een drankje en hapje of zelfs een uitgebreide BBQ.
Wil je graag een op maat gesneden padelevenement? Neem dan contact op met PadelZwolle en wij sturen je een offerte voor ieders budget.

Padel clinics zijn fun!
informeer naar de mogelijkheden

Padel voor schoolklassen

delimiter image

speel Padel met je schoolklas

Lijkt het je leuk om een keer met je schoolklas of sportteam een keer padel te gaan spelen, ook dat kan. Laat je leraar, gymleraar of trainer contact met ons opnemen of bel/mail zelf, en we gaan samen de padelbaan op voor een potje FUN !

Image module
Image module

Padel toernooien

delimiter image

toernooi spelen met je Padel maatje

We organiseren zowel padeltoernooien voor alleen PadelZwolle spelers en speelsters, maar ook staan er open toernooien gepland waarbij alle padel enthousiasten uit heel het land welkom zijn. Op de site van de Nederlandse PadelBond, de NPB staat meer informatie hoe je je moet aanmelden voor padeltoernooien als licentie speler.
lees meer
Volg onze social media voor de aankondiging van de toernooien.

Padel competitie

delimiter image

speel mee met je PadelZwolle team

We doen als PadelZwolle mee aan de landelijke Padel competitie van de Nederlandse PadelBond (NPB). In 2018 is ons 1e team zelfs landskampioen geworden in de hoogste klasse van de padelcompetitie. De padelcompetitie speel je met je team op vrijdagavond, zaterdag of op zondag, afhankelijk van jullie keuze. Wil je alvast meer weten over deze competitie, meer informatie vind je via deze link naar de site van de NPB:
lees meer
Volg onze social media voor inschrijving voor de competitie in 2019.

Image module