';
Bram Meijer padelclinic
delimiter image

padelclinic

Zaterdag 21 april komt Bram Meijer naar PadelZwolle, op dit moment is Bram de beste speler van Nederland (Nederlands Kampioen 2017) . We hebben hem uitgenodigd om een padelclinic te komen verzorgen. Bram is enorm gedreven om padel groot te maken en is inmiddels vanuit ons District-Oost zijn eigen padelschool gestart. Bram traint zelf regelmatig in Spanje met de top 50 spelers van de wereld en probeert zijn daar opgedane kennis over te dragen aan de spelers in Nederland.
Vind je het leuk om deel te nemen aan deze clinic dan kun je je via onderstaand formulier inschrijven. Je kunt een plek voor jezelf boeken maar bijvoorbeeld ook een uur van de padelclinic voor je (vrienden)team reserveren. Verdere info vind je bij het inschrijfformulier.
Voor verdere info kunt je contact opnemen via:

“Ik ben Bram Meijer, 23 jaar, nummer 1 van Nederland (Nederlands Kampioen 2017) en helemaal verslaafd aan de snelst groeiende racketsport van de wereld, Padel. Verder hou ik van organiseren en geeft het me erg veel voldoening om ook mensen die wat minder geluk hebben kennis te laten maken met deze geweldige kijksport. Op dit moment heb ik maar één doel en één droom en dat is naar professionele padelcoaches en -trainers in het buitenland gaan om meer uit mijzelf te kunnen halen en de sport in Nederland nog meer op de kaart te kunnen zetten”.
“Om deze droom te kunnen verwezenlijken heb je mensen om je heen nodig die je steunen bij dit geweldige doel. Naast familie, vrienden, sponsoren en al mijn padel maten heb je ook nog een ding nodig wat helaas niet kan ontbreken en dat is geld. Ik voel me erg vereerd dat een organisatie genaamd Padel Talent mij de ondersteuning bied om mij mijn talent te laten ontwikkelen”.
“Vanaf Januari 2018 ga ik dan ook naar Spanje om te gaan trainen met de wereldtop”.
“Graag wil ik Nederland meenemen op dit avontuur en vandaar dat ik in de weken dat ik in Nederland ben clinics/lessen ga verzorgen door heel Nederland en hier mijn passie voor padel met jullie wil delen. Op 21 april ben ik in Zwolle en zal het programma o.a. bestaan uit een clinic/les op de baan en dan met aan het eind de mogelijkheid tot stellen van vragen”.

Inschrijven padelclinic

delimiter image

zaterdag 21 april

Heb je nog geen ervaring met de padelsport en wil je eens kennismaken met deze verslavend leuke sport, of ben je al een gevorderde padelspeler(ster) en wil je jou spelniveau een boost geven, schrijf je dan in voor de padelclinic van Bram Meijer door het invullen van het onderstaande formulier.

De padelclinics zullen worden verzorgd in onderstaande sessies:

09.00 – 10.00 uur VOL

10.00 – 11.00 uur VOL

11.00 – 12.00 uur VOL

12.00 – 13.00 uur VOL

13.30 – 14.30 uur VOL

14.30 – 15.30 uur VOL

Informatie:

– Padelclinic duurt 60 minuten.

– De groepen bestaan uit 4 personen op 1 padelbaan.

– Investering in je padelspel en veel padelfun : € 17,50 p.p.

– Wil je met een eigen team/groep de padelclinic volgen, neem dan contact op met Marc Beunk: 0621697711 0f info@padelzwolle.nl

– we proberen de groepen zo veel mogelijk naar spelniveau in te delen, je kunt aangeven of je een beginnende, gevorderde of wedstrijdspeler(ster) bent.

Schrijf je in met onderstaand formulier:

    Voorkeur voor spelniveau, maak een keuze: