Pjotr van Dalfsen padelclinic
delimiter image

Bondscoach Heren NBP

Zaterdag 13 april komt de bondscoach van de heren van de Nederlandse PadelBond Pjotr van Dalfsen naar PadelZwolle. Op dit moment is Pjotr de nr. 5 padelspeler van Nederland. We hebben hem uitgenodigd om een padelclinic te komen verzorgen. Vind je het leuk om deel te nemen aan deze clinic dan kun je je via onderstaand formulier inschrijven. Je kunt een plek voor jezelf boeken maar bijvoorbeeld ook een uur van de padelclinic voor je (vrienden)team reserveren. Verdere info vind je bij het inschrijfformulier, of je kunt contact opnemen via:

Pjotr is aangesteld als bondscoach van de NPB wegens zijn enorme drive voor padel, zijn 30 jaar ervaring in topsport als speler en coach, zijn charismatische voorkomen en een heldere visie. “De beste teams samenstellen en zorgen voor de juiste vorm op het juiste moment, dat is mijn taak”, aldus Pjotr. “Padel is een mentaal spel, een soort schaken om het net te veroveren. De drive om te winnen wil ik dankzij mijn jarenlange ervaring graag overbrengen.
Als bondscoach is Pjotr er afgelopen jaar in geslaagd om zich met zijn team te kwalificeren voor het WK in Paraguay”.

Inschrijven padelclinic

delimiter image

zaterdag 13 april

Heb je nog geen ervaring met de padelsport en wil je eens kennismaken met deze verslavend leuke sport, of ben je al een gevorderde padelspeler(ster) en wil je jou spelniveau een boost geven, schrijf je dan in voor de padelclinic van Pjotr van Dalfsen door het invullen van het onderstaande formulier.

De padelclinics zullen worden verzorgd in onderstaande sessies:

10.00 – 11.00 uur VOL

11.00 – 12.00 uur VOL

12.00 – 13.00 uur VOL

13.30 – 14.30 uur VOL

14.30 – 15.30 uur VOL

15.30 – 16.30 uur VOL

Informatie:

– Padelclinic duurt 60 minuten.

– De groepen bestaan uit 4 personen op 1 padelbaan.

– Investering in je padelspel en veel padelfun : € 18,95 p.p.

– Wil je met een eigen team/groep de padelclinic volgen, neem dan contact op met Marc Beunk: 0621697711 0f info@padelzwolle.nl

– we proberen de groepen zo veel mogelijk naar spelniveau in te delen, je kunt aangeven of je een beginnende, gevorderde of wedstrijdspeler(ster) bent.

Schrijf je in met onderstaand formulier:

    Voorkeur voor spelniveau, maak een keuze: